Magamról

Amikor megszületett a kislányom – első gyerek lévén – hirtelen rengeteg új feladattal és problémával találtam magam szemben.

Segítség híján, minden kérdésemre könyvekben és az interneten kerestem a VÁLASZT.

Rengeteg baba, gyermek gondozással, neveléssel kapcsolatos könyvet olvastam, baba-mama témával foglalkozó oldalra, fórumra találtam, amik nagyon sokat segítettek…
ha nem is a megoldást kínálták – mert, azt mindig mindenkinek önmagában kell megtalálnia – de megmutatták a megoldáshoz vezető utat, és tudtam hogy nem vagyok egyedül.

Nagyon sokat segítettek az olyan praktikák és vélemények is, melyekkel egyáltalán nem értek egyet, mert ezekből megtudtam, mi az amit nem akarok alkalmazni.
A nagyszülők emlékei, tanácsai is leginkább abban segítettek, hogy én hogyan NEM szeretném ezt csinálni.

Saját gyermekkori emlékeinket is feldolgoztuk férjemmel, és lassan kezdett kialakulni, hogy mi az amit mi semmiképp, és mi az amit mindenképp meg fogunk tenni.

Sok barátnőmnek, ismerősömnek született később gyereke és állandó témává vált a “Ti, hogy csináltátok?” “Nálatok is volt ilyen?”.

Erről jutott eszembe, hogy a sok tapasztalatot és információt amit az évek során gyűjtögettem megosszam más kismamákkal, anyukákkal is, így született meg a Kiscsillagom.

Remélem segíthetek pár emberke szüleinek, hogy megtalálják a saját útjukat.

Mindenkinek jó babázást kívánok!

Üdvözlettel: Viki

Adatvédelmi nyilatkozat
Kiscsillagom - babákról, gyerekekről szülőknek.
Kiscsillagom.hu